Geef jezelf de vrijheid om je hart te openen


Workshop Regenboogkleuren

Wil je jouw wereld meer kleur geven en dichter bij jouw prachtige, unieke eigen kleurenpalet komen?
Sandra Salmaso heeft er 10 jaar over gedaan om het dansen met de originele kleuren te ontwikkelen in samenspraak met Rolando Toro.
Ik aarzelde geen moment om deze workshop zelf te volgen. Het is heerlijk om de kleuren te dansen en er meer contact mee te krijgen. Het dansen, schilderen en met kleuren bezig zijn ligt zo dicht bij mezelf, dat ik anderen daar ook graag deelgenoot van wil maken!
Het dansen van de regenboogkleuren kan van alles in ons wakker maken. Kleuren spreken hun eigen taal, roepen reacties in ons op en kunnen ons bv stimuleren of kalmeren. Kleuren raken ons aan in het leven en hebben invloed op ons gevoel, onze emoties. In de kleuren die je draagt en in je omgeving brengt, laat je een stuk van jezelf zien.
De combinatie  kleur – muziek - dans brengt ons innerlijk in beweging, verandert ons, waardoor we onze kleurenrijkdom kunnen laten spreken.
De vibraties van de kleur worden overgebracht door muziek. Door de speciaal uitgezochte muziek komt de essentie van de kleur in ons lichaam.  We voelen en ervaren wat het met ons doet in de dans en aan het eind van de vivencia laten we onze vingers met verf dansen  over het papier.
Deze weekendworkshop is voor Biodanzaliefhebbers met ervaring.
Ilaya Out nodigt je uit om de pure kleuren van de regenboog te ervaren en wakker te dansen! 
 
Heb je zin in deze workshop en wil je weten waar en wanneer deze gegeven wordt?
Neem even contact met mij op!
GSM: 06-17893961           
ilayaout@gmail.com